Vágytól a megvalósításig

Ami neked kell

Ami neked kell

Online pénzkereset (PaidVerts)

2015. február 18. - Vermis

Sziasztok!

Ma a PaidVersts nevű profit megosztó oldalt fogom nektek bemutatni. Jómagam dolgozom már egy ideje rajta, és engem is meglepet, de nem egy szokásos kamu netes munka. Nem ígérnek hatalmas vagyont, nulla munkáért. A rendszere könnyen átlátható és befektetés nélkül is el lehet kezdeni dolgozni rajta. Már 2 dollártól kifizet és több mint 8 kifizetési megoldást tud javasolni. Közötte vannak az olyan népszerű nevek mint a PayPal és a PerfectMoney.

Nézzük, hogyan is működik az oldal, miért is kapsz te pénzt!

Az oldalnak azért fizetnek a megrendelők, hogy garantáljanak bizonyos weblapoknak egy fix látógátóságot. Ezek a látogatók lennénk mi 30 másodpercig jelen vagyunk a megrendelőért és már jóvá is írták a pénzünket. Az, hogy melyik oldal után mennyi pénzt kapunk az a szintünktől függ. A szintünket az úgynevezett BAP pontok határozzák meg. Minél több ilyenünk van annál több pénz kapunk. Nos, hogy jobban megtudjátok ezt érte az alábbiakban csatolok egy videót ami bemutatja a regisztráció és az oldalon való munka folyamatát, illetve rendszerét. Ez lesz az első videó. A második videó angol nyelvű, ám az csak kis motivációs jelleggel kerül ide, hogy lássátok egy év munkával a háta mögött hova jutott egy külföldi fickó a honlap által. A harmadik link meg egy regisztrációs link lesz. Ha megtetszett az oldal ezen tudtok regisztrálni.

Fontos, hogy ingyen elkezdhető (én is így kezdtem), de ha az ember ki akar hagyni pár hét munkát és drágább reklámokkal szeretne kapni akkor nem árt egy kis pénzt belefektetni. Jómagam a 2. hónap után öltem bele, egy keveset és kb 2 hét alatt bőven megtérült. Javaslom olvassatok utána az oldalnak, észre fogjátok venni, hogy rossz szó nem igazán éri. Kérdésetekkel bátran keresetek a simon.patrik4@gmail.com -on.

Sok sikert!

 

Útmutató:

 

Egy kis motiváció:

És itt tudtok regisztrálni: https://www.paidverts.com/ref/Iscariot

A bejegyzés trackback címe:

https://aminekedkell.blog.hu/api/trackback/id/tr17187437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása