Vágytól a megvalósításig

Ami neked kell

Ami neked kell

Bemutatkozás!

2015. február 12. - Vermis

Sziasztok!

Üdvözöllek titeket a blogomon. Ha helyesírási hibát találtok akkor előre is bocsánat, igyekszem ügyelni rá, hogy minél kevesebb legyen.

Nos mi is ez? Minek is van, és úgy egyáltalán, mit tudtok ti ezzel kezdeni?

Ezt a blogot azért hoztam elsősorban létre, hogy összefogja azokat a kérdésköröket amik engem a leginkább foglalkoztatnak, és remélem ezzel mások is tudnak majd azonosulni. A főbb témáink az alábbiak lesznek:

 

Ezenfelül, ha bármit szívesen látnátok még akkor szóljatok és megpróbálom bővíteni a palettát. Egy kicsit tekintsünk bele, hogy a főbb témákban miről is esket szó.

Siker:

A siker rögös útját fogjuk itt taglalni. Megnézzük mi szükséges ahhoz, hogy valaki sikeres legyen, és azt hogy mi is az hogy siker. Veszünk pár példát a nagyoktól, akik már végigjárták az utat, és olyat is nézünk aki belebukott. Lesznek saját tapasztalatok, és tippek is.

Oktatás:

Különböző reform és demokratikus iskolák kerülnek szóba. Megvitatjuk milyen hatással van az ember életére az oktatás. Ütköztetjük a különböző pedagógiai módszereket. Foglalkozunk a PISA felmérésekkel. Sőt még az önfejlesztés is teret fog itt kapni.

Motiváció

Videók és motivációs cikkek lesznek itt felelhetőek, amik remélhetőleg segítenek nektek energikusnak és motiváltnak lenni. Kicsit taglalni fogjuk, hogy mi is az a motiváció, miért szükséges, és miért tud egy idő után elmúlni. Szó lesz majd a kiégésről, a zsákutcákról, arról hogy mikor kell valamit feladni, és mikor kel tovább menni.

Online pénzkereset:

Internetes értékesítésekről tudtok itt olvasni. Online munkákról is lesz szó. Melyik átverés, melyik működik és ha működik akkor mennyi időt vesz el tőlünk. Stratégiákat is olvashattok, illetve itt is lesznek személyes tapasztalatok is. Befektetésekről és online tőzsdézésről is fogok nektek itt írni.

Vállalkozás:

Üzleti tervek készítése, kezdőtökék, cégalapítás és minden ami ebben a témában fontos lehet. Össze fogjuk hasonlítani a Kft és a Bt. Megnézzük, a külföldi vállalkozásokat, a Magyar vállaltokkal szemben. Itt is lesznek majd saját tapasztalatok. Szó esik majd a reklámozásról, egy üzlet befutási idejéről és a kockázatairól.

Fent láthatjátok a program ajánlót és az érdekesség fület is. A programajánlóba, bármilyen számomra érdekes időeltöltő lehetőség belekerülhet, ám ezt ti is formázhatjátok és adhattok egymásnak jobbnál jobb ölteteket. Az érdekesség is egy nyitott témájú fül. Híreket tárgyalhatunk itt ki, vagy akár könyveket is elemezhetjük

Remélem tetszeni fog!

Ha van bármilyen ötletet, vagy szívesen látnátok valamit amiről eddig nem eset szó kérlek jelezzétek kommentben, vagy írjatok a simon.patrik4@gmail.com -ra.

Kellemes szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://aminekedkell.blog.hu/api/trackback/id/tr37163931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása