Vágytól a megvalósításig

Ami neked kell

Ami neked kell

Online pénzkereset

2015. február 12. - Vermis

Sokan szeretnének könnyen pénzt keresni. Te is ilyen? Csak mert én igen. Ám hamar rá kellet ébrednem, hogy könnyen sosem fog menni. Ami túl egyszerűnek tűnik, az zömében nem igaz, vagy ha az akkor általa könnyen a rács túloldalán találhatod magad. Szóval ha csak nincs valami erős protekciód, akkor ideje felébredni. Mindenki vágyakozik az anyagi függetlenségre, ám nem mindenkinek ér meg ez annyit, hogy kemény energiákat fektessen bele. Ha vállalkozó vagy, akkor nagyon sokat kell tudnod, az adott terület szabályairól igényeiről stb. amik csak évek alatt sok-sok utánajárással lehet megszerezni. Ha dolgozó vagy akkor tudod, hogy a pénzed ( a legtöbb esetben) a ledolgozott óráid után jönnek. Vagyis minél több időt ölsz bele annál nagyobb lesz a jussod. Ez zömében minden mással is így van, az idő a legértékesebb valutánk, a legnehezebb kérdés pedig vele, hogy mire váltsuk be.

Itt arról fogok nektek először írni, hogy hogyan tudtok online pénzt keresni. Kielemezzük majd, hogy miből havi szinten kb mennyi haszon származhat, és hogy mennyi időt vagy épp pénzbéli befektetést igényel. Saját tapasztalatimat is itt fogom ezekkel kapcsolatban megosztani. Leírom, hol hogyan sültem fel illetve mi az amivel a mai napig foglalkozom.

A bejegyzés trackback címe:

https://aminekedkell.blog.hu/api/trackback/id/tr97164203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása